Διεξαγωγή Σεμιναρίου: «Καινοτόμες δράσεις και προγράμματα της Κοινότητας OneHE Mindsets για την πληροφοριακή και ψηφιακή παιδεία καθώς και για την παιδεία των Μέσων»

ShareThis
Δημοσίευση: 30-03-2023 18:35 | Προβολές: 1582
Σημαντική Ημερομηνία: 05-04-2023
[Έληξε]
image

Διεξαγωγή Σεμιναρίου

«Καινοτόμες δράσεις και προγράμματα της Κοινότητας OneHE Mindsets για την πληροφοριακή και ψηφιακή παιδεία καθώς και για την παιδεία των Μέσων»
από την κα Κωνσταντίνα Μαρτζούκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, 

School of Creative and Cultural Business, Robert Gordon University, Aberdeen 

 

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, ώρα 16.00-18.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 2.39 του ΤΑΒΜ (με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης, μέσω της πλατφόρμας zoom), Ιόνιο Πανεπιστήμιο,  Σεμινάριο από την κα Κωνσταντίνα Μαρτζούκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, School of Creative and Cultural Business, Robert Gordon University, Aberdeen, UK, με τίτλο «Καινοτόμες δράσεις και προγράμματα της Κοινότητας OneHE Mindsets για την πληροφοριακή και ψηφιακή παιδεία καθώς και για την παιδεία των Μέσων». Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο μεταπτυχιακό μάθημα «Διοίκηση Πολιτιστικών Οργανισμών: εξωστρέφεια, συνεργασίες και στρατηγικές επικοινωνίας» του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Πέτρου Κωσταγιόλα (ΠΜΣ «Διαχείριση και Ανάδειξη Πολιτιστικής Πληροφορίας»), στο πλαίσιο του Έργου «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο». H κα K. Μαρτζούκου επισκέπτεται το ΤΑΒΜ στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για διδασκαλία.

Οι θεματικοί άξονες του Σεμιναρίου περιλαμβάνουν τα εξής: 

  • Πληροφοριακή Παιδεία 
  • Ψηφιακή παιδεία
  • Παιδεία των Μέσων 
  • Παρουσίαση των Δράσεων και Προγραμμάτων της OneHE Mindsets Community of Practice Work

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν προπτυχιακοί/ές και μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες του Ιονίου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Έργο ΕΔΒΜ 166.

O σύνδεσμος για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση είναι ο ακόλουθος: 

Topic: Καινοτόμες δράσεις και προγράμματα της Kοινότητας OneHE Mindsets 

Time: Apr 5, 2023 04:00 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://ionio-gr.zoom.us/j/96024744139 

Meeting ID: 960 2474 4139

 

Ερευνητικό Έργο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο» (ΕΔΒΜ166) 

ESPA

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
ESPA
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας