Συζήτηση: Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - Κοινωνική Καινοτομία

ShareThis
Δημοσίευση: 26-11-2023 14:51 | Προβολές: 840
Σημαντική Ημερομηνία: 28-11-2023
[Έληξε]
image

Αγαπητές /-τοι φοιτητ[ρι]ες,

Την Τρίτη 28-11-2023, στις 14.00, στην Αιθ. 5 του Τμήματος Ιστορίας και στο πλαίσιο των δράσεων για την Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ωρίμανση για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και συζήτηση με θέμα 

"Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στις Ορεινές Περιοχές"

το θέμα θα εισηγηθεί ο Σωτήρης Τσουκαρέλης,

πολιτικός επιστήμονας, ιδρυτικό μέλος της Κοιν.Σ.Επ. “Τα Ψηλά Βουνά” και πρόεδρος της Ένωσης Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Ηπείρου “Κοινό Κ.Αλ.Ο".

Η συζήτηση αυτή συνεχίζει την θεματική ενότητα για την κοινωνική οικονομία και την συνεργατική επιχειρηματικότητα που έχουμε διαπραγματευτεί σε προηγούμενες συναντήσεις και σεμινάρια.

 

- Ανδρέας Καπετάνιος, Επίκουρος Καθηγητής
  Τμήμα Ιστορίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 

Ερευνητικό Έργο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο» (ΕΔΒΜ166) 

ESPA

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
ESPA
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας